Web Analytics Made Easy - Statcounter

دوج کوین شیبا اولانچ اتم چین لینک

اقتصادآنلاین - شیرکو سهرابی؛ در هفته گذشته برخلاف بیت‌کوین و اتریوم که در بازیابی قیمت خود چندان موفق نبودند، شاهد اخبار مثبتی برای بعضی از رمزارزها نظیر دوج‌کوین بودیم. خبر موافقت تسلا برای استفاده از دوج‌کوین به عنوان وسیله پرداخت سبب رشد چهل درصدی این رمزارز در چند روز گذشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین امید طرفدارن شیبا به توییت‌های ایلان ماسک، پیشرفت پروژه های لینک، اتم و اولانچ توانسته این رمزارزها را در شرایط مناسبی برای خرید قرار دهد.

در ادامه گزارش به تحلیل تکنیکال این 5 رمزارز پرداخته می شود.

قبل از ارائه تحلیل‌ها بهتر ایست نگاهی به وضعیت فعلی بازار و دامیننس بیت‌کوین داشته باشیم. در شکل زیر نقشه کل بازار رمزارزها ارائه شده است که نشان از تعادل نسبی در بازار امروز دارد.

یکی از تحلیل‌های رایج در فضای رمزارزها این است که زمانی که تسلط یا دامیننس بیت‌کوین در بازار کاهش می یابد، احتمالا بزرگان افراد بیت‌کوین های خود را سیو سود کرده اند و در آینده قصد خرید آلت‌کوین‌ها را دارند. در حال حاضر مطابق نمودار زیر این عدد به کمترین مقدار خود در یک سال گذشته رسیده است و قبلا بارها به محدوده 40 درصد واکنش مثبت داشته است. بنابراین می توان انتظار داشت در صورت شکست این محدوده به سمت پایین، الت‌کوین‌ها رشد خوبی را تجربه کنند. اما همان طور که گفته شد محدوده چهل درصد حمایت معتبری برای دامیننس بیت‌کوین است و احتمال بر این است یکباره این ناحیه از دست نرود و فعلا باید شاهد درجا زدن بازار باشیم.

دوج کوین

دوج‌کوین از معروف ترین شت‌کوین‌ها است که با طرفداری ایلان‌ماسک محبوبیت زیادی بین جامعه رمزارزها دارد. در چند روز گذشته خبر حمایت و توافق تسلا توسط تویتتر ایلان‌ماسک سبب پامپ 40 درصدی این رمزارز شد، ایلان ماسک چند روز گذشته در توییتر خود به استفاده دوج‌کوین برای پرداخت های تسلا اشاره کرده است اما برای اینکه دیدگاه جامع تری از آینده رمزارز داشته باشیم بهتر است نمودار آن را مورد تحلیل و بررسی قرار دهیم.

نمودار بالا در نمای روزانه برای رمزارز دوج‌کوین به تتر آورده شده است، همانطور که می بینید خبر پذیرش دوج توسط تسلا باعث شده رمزارز بتواند از روند نزولی آبی رنگ خود خارج شود، اما زمانی می‌توان کاملا به تغییر روند دوج‌کوین اعتماد کرد که بالای میانگین صد روزه خط سفید رنگ تثبیت شود. همان‌طور که می‌بینید روز گذشته این خط به عنوان مقاومت عمل کرده و باعث اصلاح دوج‌کوین شده است. محدوده مستطیل شکل  0.16 تا 0.17 دلار که چندین بار مورد حمایت بازار قرار گرفته است می تواند ناحیه حمایتی خوبی برای دوج‌کوین در صورت اصلاح بیشتر قیمت باشد. در صورت از دست رفتن این محدوده، ناحیه 0.13 دلار می‌تواند اخرین و مهم‌ترین حمایت پیش‌رو باشد.

شیبا

در شکل بالا شیبا بعد از رشد انفجاری اخیر خود، وارد یک روند نزولی شدید شده است و هنوز در این روند نزولی قرار دارد. اگر خط آبی رنگ را به عنوان سقف روند نزولی شیبا در نظر بگیریم، خواهیم دید سقف این خط در حال حاضر با میانگین صد روز هم تراز است و می‌تواند به عنوان یک نقطه مقاومتی مهم عمل کند. در صورتی که شیبا بتواند این محدوده را به سمت بالا بشکند و سپس محدوده فیبو 0.61 را که به نوعی مقاومت اصلی آن محسوب می‌شود پشت سر بگذارد، می‌توان انتظار تغییر روند از این میم‌کوین را داشت. در صورت اصلاح شیبا، محدوده 0.78 فیبوناچی اصلاحی به عنوان حمایت پیش رو در نظر گرفته شده است.

اولانچ

اولانچ در نگاه اول در موقعیت تکنیکالی جالبی قرار دارد. مطابق شکل بالا که در نمای روزانه آورده شده است، اولانچ بعد از حرکت پرایس اکشن اسپایک خود در ناحیه بیضی شکل، با اولین پولبک وارد فاز کانال شده است. بعد از گذشت 136 روز هم چنان این کانال صعودی حفظ شده است و تا زمانی که شکست آن ثابت نشود می‌توان اظهار داشت که هم چنان اولانچ در داخل کانال حرکت می‌کند. در حال حاضر رمزارز توانسته به کف کانال واکنش مثبت از خود نشان دهد و نکته قابل توجه تر، هم تراز بودن کف کانال با محدوده میانگین صد روز اخیر است که اعتبار این محدوده یعنی 80-90 دلار را بالا می برد. اگر اولانچ بتواند از این ناحیه به سمت بالا رشد کند، خط وسط کانال، یعنی مستطیل قرمز رنگ که برابر 120-130 دلار است می‌تواند به عنوان مقاومت پیش‌رو در نظر گرفته شود.

اتم

در خصوص بازدهی مورد توجه اتم کافی است بدانید در سقوط یک ماه گذشته بازار این رمزارز بالغ بر 90 درصد بازدهی مثبت داشته است. رشد جالب توجه اتم مدیون شبکه موفق آن یعنی ترا است که در حال حاضر بعد از اتریوم بیشترین دارایی قفل شده در حوزه دیفای را به خود اختصاص داده است. اتم بعد از حرکت اسپایک ناحیه بیضی شکل خود، وارد یک محدوده تردینگ رنج یا نوسانی شده است. سقف محدوده تردینگ رنج 44 دلار و کف آن 20 دلار است. در حال حاضر نزدیک شدن اتم به سقف تاریخی آن باعث شده که این رمزارز دچار افزایش عرضه در این نواحی شود، در صورتی که فشار فروش افزایش یابد، می‌توان محدوده 30 دلار و سپس کف تردینگ رنج یعنی محدوده 17-21 دلار را به عنوان حمایت‌های بعدی در نظر گرفت.

چین لینک

چین لینک در نمای روزانه به عنوان اخرین رمزارز گزارش مورد بررسی قرار گرفته است. این رمزارز در حال شکستن و تثبیت بالای میانگین صد روز خط سفید رنگ است که در صورت موفقیت تثبیت، می‌تواند سقف کانال نزولی خط آبی رنگ را به عنوان هدف بعدی رمزارز در نظر گرفت. در صورتی که اصلاح لینک ادامه دار باشد می‌توان محدوده 15-19 دلار را به عنوان حمایت معتبر پیش روی رمزارز در نظر گرفت، همان طور که می بینید لینک بارها به این محدوده حمایتی واکنش نشان داده است.

این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اتم کوین بازار ارز دیجیتال بازار رمزارز آلت کوین قیمت آلت کوین حال حاضر ایلان ماسک روند نزولی میانگین صد روز گذشته بیت کوین دوج کوین کوین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۷۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا روند کاهشی دلار متوقف شد؟

شاخص‌های ارزی در بازار روز گذشته به رشد نرخ خود ادامه دادند. به عقیده فعالان ارزی، نرخ دلار در بازار روز یکشنبه به کف حمایتی خود برخورد کرده و پس از آن به واسطه بازگشت خریداران به بازار تغییر روند داده است. به نظر می‌رسد بازار ارز پس از نوسانات قیمتی یک ماه اخیر اکنون به دنبال بازیابی کریدور آرامش است.

به گزارش دنیای اقتصاد، دامنه نوسانات نرخ ارز کوچک نشد. در حالی که انتظار می‌رفت پس از اتمام روند کاهشی بازار و اصلاح آن، نرخ شاخص‌های ارزی وارد بازه ثبات شود؛ قیمت این پول‌های خارجی در جریان یک روند افزایشی جدید قرار گرفتند. به عقیده برخی از تحلیلگران روند کاهشی به گونه‌ای بود که نقطه ورود مناسبی برای معامله‌گران به وجود آورد در نتیجه بسیاری از افراد در سطوح قیمتی کانال‌های ۶۰ و ۶۱ هزار تومانی اقدام به خرید کردند که این بالا رفتن میزان تقاضا منجر به رشد نرخ شد.

آمار و ارقام نشان می‌دهد که بازار ارز در یک ماه اخیر نوسانات قابل توجهی را تجربه کرده است. بر اساس نرخ‌های نقدی ثبت شده، قیمت این ارز از ابتدای سال تا روز ۲۶ فروردین ماه حدود ۱۱ درصد رشد را تجربه کرده بود. این در حالی است که در صورت احتساب نرخ‌های فردایی، بازدهی دلار در بازه مذکور حدود ۱۶ درصد بود. اما پس از تخلیه هیجانات سیاسی، نرخ بازدهی این ارز از ابتدای سال، در روز‌های ابتدایی هفته جاری به زیر یک درصد رسید.

فعالان بازار عامل اصلی تشدید روند کاهشی را حمایت‌های بانک مرکزی می‌دانند. اکنون که از حجم سیگنال‌های منفی موجود در فضای اخبار کاسته شده به نظر می‌رسد بازار در حال بازیابی نقطه تعادل عرضه و تقاضا است. البته باید توجه داشت که در روز‌های اخیر مقامات بانک مرکزی اقدام به انتشار برخی سیگنال‌های مثبت کرده‌اند.

محسن کریمی، معاون بین‌المللی بانک مرکزی در حاشیه اجلاس بانک توسعه اسلامی گفت: «خوشبختانه اتفاقات خوبی در خصوص گشایش‌هایی برای آزادسازی منابع مسدود شده ما در برخی کشور‌ها که سال‌ها بود به کار گرفته نشده بود صورت پذیرفت که در آینده خبررسانی می‌شود.»

او در ادامه افزود: «بانک مرکزی در ماه‌های گذشته ۴۴۵ میلیون یورو از بدهی‌های سال گذشته ایران به بانک توسعه اسلامی را از محل منابع مسدود شده تامین کرد که این باعث شد فرصت‌های جدیدی برای تامین مالی‌های جدید این بانک صورت پذیرد. چون تا زمانی که ایران بدهی داشت عملا تامین مالی جدیدی صورت نمی‌گرفت.»

در سال گذشته نیز اخبار مربوط به آزادسازی منابع بلوکه شده ارزی و همچنین بهبود روابط سیاسی و اقتصادی با عربستان سعودی توانست انتظارات تورمی بازار را برای مدتی کنترل کرده و زمینه‌ساز ورود نرخ ارز به بازه ثبات ۳ ماهه شود. در نهایت قیمت هر برگ اسکناس دلار آزاد که در بازار روز دوشنبه به رقم ۶۱ هزار تومان رسیده بود در عصر دیروز با رشدی هزار و ۵۵۰ تومانی در رقم ۶۲ هزار و ۵۵۰ تومان به فروش رسید. سکه طلا نیز در این روز با رشد قیمت چشمگیر ۲ میلیون و ۲۰ هزار تومانی در رقم ۴۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان معامله شد.

دیگر خبرها

  • سقوط آزاد رمزارزها؛ افت ۱۸ درصدی قیمت بیت‌کوین در یک ماه
  • قیمت بیت کوین به ۵۷ هزار دلار رسید
  • چرا روند کاهشی دلار متوقف شد؟
  • مانیتور شیائومی ردمی G27Q 2025 با چه قیمتی عرضه می‌شود؟
  • بازار رمزارز‌ها / سقوط بیت‌کوین و اتریوم پیش از رویداد هنگ‌کنگ
  • روند نزولی بیت کوین آغاز شد؟
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۱ ارديبهشت
  • نزول بیت‌کوین و اتریوم / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۰ ارديبهشت
  • بازگشت قریب الوقوع بیت کوین به ۳۰ هزار دلار