Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ زمانی که صحبت از رمزارزها به میان می‌آید، بیت‌کوین همچنان عمدتا بر بازار تسلط دارد. تقریبا نیمی از سهم بازار رمزارزها به بیت‌کوین تعلق دارد. اگرچه بیت‌کوین هنوز در بازار پیشتاز بوده، اما میزان تسلط آن همچنان در حال کاهش است. آلت‌کوین‌ها در حال افزایش سهم خود در بازار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش ارزش آنها باعث می‌شود افراد بیشتری در آنها سرمایه‌گذاری کنند. این افراد پول خود را از بیت‌کوین به آلت‌کوین‌ها انتقال می‌دهند. از این رو سهم بازار بیت‌کوین کاسته می‌شود و به سایر رمزارزها اضافه می‌شود.

افزایش سهم بازار آلت‌کوین‌ها به دلیل رشد تقاضا برای رمزارزهای غیر از بیت‌کوین بوده است. این امر به این دلیل است که ارزش دارایی‌های دیجیتال در طول سال‌های گذشته آنقدر افزایش یافته که سرمایه‌گذاری در آن بسیار گران به نظر می‌رسد. اخیرا سکه‌هایی مانند اتریوم سهم بیشتری از بازار به دست آورده‌اند. میزان تسلط اتریوم بر بازار در حال حاضر حدود ۲۰درصد است.

میزان تسلط بازار چگونه بر رمزارزها تاثیر می‌گذارد

میزان تسلط بازار رمزارزهای مختلف، بر اساس ارزش بازار آنها محاسبه می‌شود. این موضوع در واقع به ارزش هر سکه برمی‌گردد. بیت‌کوین در حال حاضر بالاترین ارزش بازار را در میان تمام رمزارزها دارد. به همین دلیل است که تسلط آن بر بازار بالا است. در حال حاضر، میزان تسلط بازار بیت‌کوین بیش از ۴۵درصد است.

از زمان رالی صعودی آلت‌کوین‌ها در سال‌های ۲۰۱۷-۲۰۱۸، میزان تسلط بازار بیت‌کوین کاهش یافت و از بیش از ۹۵درصد، به پایین‌ترین سطح خود یعنی ۳۵درصد سقوط کرد. در این امر، عمدتا اتریوم نقش داشت.

کاهش تسلط بیت‌کوین اصطلاحا باعث ایجاد "فصل آلت‌کوین‌ها" شد. پس از اینکه آلت‌کوین‌ها سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص دادند، قیمت آنها نیز افزایش یافت. این موضوع در واقع نقطه عطفی برای آلت‌کوین‌ها بود. سرمایه‌گذاران در حال حاضر به رمزارزهای جایگزین بیت‌کوین توجه می‌کنند.

میزان تسلط فعلی بیت‌کوین چه چیزی را نشان می‌دهد؟

میزان تسلط فعلی بیت‌کوین نشان می‌دهد که آلت‌کوین‌ها مجددا در حال رشد هستند. با اینکه میزان تسلط بیت‌کوین در طول سال‌های اخیر بهبود یافته، اما با روند صعودی بازار همچنان پایین است. فناوری جدید آلت‌کوین‌ها باعث شده سرمایه‌گذاران این سکه‌ها را به بیت‌کوین ترجیح دهند.

نکته مهم حال حاضر این است که قیمت فعلی بیت‌کوین برای سرمایه‌گذاران بسیار بالا است. بنابراین، اکنون بسیاری از سرمایه‌گذاران توجه خود را به سایر سکه‌ها معطوف کرده‌اند. قیمت پایین آلت‌کوین‌ها به این معنی است که سرمایه‌گذاران می‌توانند تعداد سکه‌های بیشتری خریداری کنند.

لازم به ذکر است که کاهش تسلط بیت‌کوین بر بازار تاثیر قابل توجهی بر قیمت خود آن نداشته است. این موضوع فقط نشان می‌دهد که آلت‌کوین‌ها ارزشمندتر می‌شوند. بیت‌کوین در حال حاضر به بالای کانال ۵۰هزار دلار صعود کرده و همچنان جایگاه خود را به عنوان با ارزش‌ترین رمزارز حفظ کرده است.

پربیننده ترین قیمت جدید محصولات مدیران خودرو + جدول فوری / ادامه رکوردشکنی قیمت پراید مرحله سوم فروش خودروی فیدلیتی از هشتم شهریور ماه قیمت محصولات کرمان ‌موتور امروز ۱۴۰۰/۵/۳۱ یک گام تا فاجعه تورمی؛ رییسی با بودجه ۱۴۰۰ چه می‌ کند؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیت کوین سرمایه گذاران آلت کوین ها حال حاضر بر بازار سکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۵۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، فیروز قاسم‌زاده کاهش میزان بارندگی کشور نسبت به شرایط نرمال را ۷ درصد اعلام و اظهار کرد: با وجود این اینکه بارش کشور به شرایط نرمال نزدیک شده است، اما آثار خشکسالی سال‌های گذشته در رواناب‌ها و جریان رودخانه‌ها محسوس بوده و با کاهش در آورد رودخانه‌ها روبرو هستیم.

بیشتر بخوانید: کاهش ۷۰ درصدی تولید گندم باتوجه به خشکسالی‌ها

وی با اشاره به کاهش جدی بارش در استان‌های بوشهر، فارس، خراسان رضوی، قزوین و تهران و تأثیر آن بر حجم مخازن سدهای موجود در این استان‌ها، درصد پرشدگی سدهای تأمین‌کننده آب شرب پایتخت را ۲۴ درصد عنوان و خاطرنشان کرد: حجم مخازن سدهای تهران تا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با کاهش ۱۰ درصدی نسبت سال آبی گذشته روبرو بوده است که نشانگر ضرورت جدی گرفتن مدیریت مصرف است.

قاسم‌زاده توجه به مدیریت مصرف از سوی همه بخش‌ها را ضروری دانست و تأکید کرد: هرچند که در انتظار بارش‌های خوب دیگری در هفته جاری در برخی نقاط کشور هستیم اما با توجه به جدی بودن تبعات تغییرات اقلیم که گرم شدن هوا را شدت بخشیده و می‌تواند تهدیدی برای منابع آبی باشد، لازم است هموطنان عزیز در کشورِ خشک و نیمه خشک ایران، همواره توجه ویژه‌ای به مدیریت مصرف آب داشته باشند تا فصل گرم سال را با اطمینان خاطر پشت سر بگذاریم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229022 برچسب‌ها قحطی و خشکسالی

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • هدف استعمار فرانو تسلط بر مغز جوانان است
  • سقوط آزاد رمزارزها؛ افت ۱۸ درصدی قیمت بیت‌کوین در یک ماه
  • توسعه اقتصادی مبتنی بر نوآوری؛ لازمه اقتصاد چین
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • بازار رمزارز‌ها / سقوط بیت‌کوین و اتریوم پیش از رویداد هنگ‌کنگ
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۱ ارديبهشت
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور
  • ظرفیت‌های صادراتی سیستان و بلوچستان کانون توجه سرمایه گذاران
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۰ ارديبهشت