Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ مایک مک گلون، استراتژیست ارشد کالا در بلومبرگ اینتلیجنس معتقد است: "اگر بیت‌کوین در سال جاری عملکرد اتریوم را در پیش بگیرد، قیمت رمزارز شماره یک جهان به ۱۰۰هزار دلار نزدیک می‌شود." 

اتریوم از نظر عملکرد سالانه بازار از بیت‌کوین پیشی گرفته و رشد ۳۲۰درصدی تجربه کرده، در حالی که بیت‌کوین ۵۴درصد افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما به گفته مک گلون، بیت‌کوین به زودی به سود اتر دست خواهد یافت که ممکن است قیمت هر واحد از آن را به ۱۰۰هزار دلار برساند.

در حالی که این تحلیلگر روی عواملی که بیت‌کوین را با سود سالانه اتریوم مطابقت می‌دهد، تاکید نکرده است، گزارش قبلی او در خصوص رمزارزها به چند کاتالیزور اشاره کرده که می‌تواند معیار قیمت این رمزارز را به شش رقم برساند.

میلیاردها دلار در صف انتظار

حامیان بیت‌کوین بر این باورند که این رمزارز می‌تواند با دلار آمریکا رقابت کند و به یک دارایی ذخیره جهانی تبدیل شود. یکی از مهم‌ترین دلایل این است که از نظر طرفداران، عرضه ثابت این رمزارز، باعث می‌شود پول بهتری نسبت به اسکناس باشد.

در نتیجه، بیت‌کوین برای سال گذشته رشد ۲۶۰درصدی را ثبت کرد و این نشان می‌دهد که سرمایه‌گذاران این رمزارز را به عنوان ابزاری در برابر تورم ناشی از دلار می‌دانند.

گلدمن ساکس در بررسی خود در اوایل سال ۲۰۲۱، به افزایش تقاضا برای بیت‌کوین در میان سرمایه‌گذاران نهادی، از جمله صندوق‌های بازنشستگی، صندوق‌های ثروت ملی و بنیادها اشاره کرد. با این وجود، حتی با وجود ذخیره تریلیون‌ها دلار، فقدان قوانین واضح رمزارزها، سرمایه‌گذاران معتبر را از وارد کردن این وجوه در بازار بیت‌کوین باز داشت.

تحلیلگران Autonomous Capital Management اظهار کردند که یک صندوق معاملات بیت‌کوین با قوانین تنظیم شده، می‌تواند پذیرش این رمزارز را در میان موسسات تسریع کند. علاوه بر این، آنها اذعان داشتند در حالی که سرمایه‌گذاران بیت‌کوین را به عنوان یک دارایی بسیار ناپایدار تلقی می‌کنند، عدم ارتباط آن باعوامل ریسک سنتی برای آنها خوشایند خواهد بود.

این تحلیلگران افزودند: "اگر فرض کنیم در سبد سرمایه‌گذاران میزان بیت‌کوین با طلا برابر باشد، قیمت آن ۲.۸برابر بیشتر یا تقریبا ۱۱۲هزار دلار خواهد بود."

رقابت اتریوم

به رغم چشم‌انداز پذیرش بیت‌کوین در وال استریت، میزان تسلط این رمزارز پس از رسیدن به بالاترین سطح خود یعنی ۷۳درصد در دسامبر ۲۰۲۰، به شدت کاهش یافته است. میزان آن در حال حاضر حدود ۴۸درصد است که معامله‌گران سرمایه‌گذاری خود را به سایر دارایی‌های دیجیتال منتقل کرده‌اند.

به ویژه اتریوم، بزرگترین عامل سقوط شاخص تسلط بیت‌کوین بوده است. تسلط آن در صنعت رمزارزها از ۱۰.۰۶درصد در دسامبر ۲۰۲۰، به ۲۰.۰۵درصد در زمان نوشتن این گزارش افزایش یافته است.

بخشی از دلیل افزایش تسلط اتریوم ناشی از رشد سریع توکن‌های غیر قابل تعویض (NFT) بوده که اصالت و کمیابی آنها می‌تواند توسط دفتر کل عمومی تایید شود.

علاوه بر این، رونق فضای امور مالی غیرمتمرکز، شامل وام دادن، قرض گرفتن و سایر خدمات مالی ایجاد شده روی بلاکچین اتریوم، باعث پذیرش آن در میان توده‌های رمزارزها شده است.

توسعه‌دهندگان اتریوم همچنین اقداماتی را برای مقیاس‌گذاری این بلاکچین انجام می‌دهند. در تاریخ ۵آگوست، به روزرسانی به اصطلاح هارد فورک لندن برای شبکه اتریوم انجام شد.

مک گلون خاطرنشان کرد که عملکر گذشته اتریوم نشان می‌دهد احتمالا این رمزارز بتواند تا سال ۲۰۲۲ یا ۲۰۲۳ از نظر ارزش بازار از بیت‌کوین پیشی بگیرد.

وی افزود: "اگرچه ما بیت‌کوین را در این مسیر می‌بینیم، اما به نظر می‌رسد که موارد بسیار کمی می‌تواند مانع این روند رو به رشد اتریوم شود."

داده‌های ارائه شده از سوی بلاکچین سنتر نشان می‌دهد که تا به امروز، اتریوم از نظر تراکنش‌های شبکه و کل کارمزد تراکنش از بیت‌کوین پیشی گرفته است.

در نمودار ارائه شده، عملکرد بیت‌کوین در سال‌های اخیر را مشاهده می‌کنید؛

پربیننده ترین افت قیمت فلز زرد به دنبال فروش عمده / هر بیت کوین برابر با چند اونس طلا است؟ طلا یا بیت کوین؟ احتمال شکست مقاومتی بیت‌ کوین و اتریوم بازار رمزارزها قرمزپوش شد آینده پرداخت ها و انواع دارایی های دیجیتال / پذیرش ارزهای دیجیتال در نهادها چگونه خواهد بود؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیت کوین سرمایه گذاران بیت کوین بیت کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۸۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده دلار ۱۰۰ هزار تومانی محقق نشد/ احتمال بازگشت نرخ ارز به پله ۵۰ هزار تومان وجود دارد

لطیفی با بیان اینکه در این شرایط نهادهای امنیتی و بانک مرکزی مصمم هستند تا تدابیری بیاندیشند که نرخ گذاری کانال‌های تلگرامی بر قیمت کالاها اثر گذار نباشد، تصریح کرد: سفته بازان بازار ارز برای اینکه اثرگذاری مخرب خود را در حوزه بازار ارز حفظ کنند با موج سواری بر حوادث و اتفاقات، پالس‌های منفی را به بازار غیر رسمی ارز مخابره می‌کنند که این موضوع بر زندگی و معیشت مردم آثار منفی دارد.

سید روح اله لطیفی، فعال اقتصادی و سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت در گفتگو با ایسنا بیان کرد: یکی از دلایل نوسان نرخ ارز در هفته‌های اخیر به عوامل سیاسی و خبرهای منفی شبکه‌های اجتماعی باز می‌گردد که در این زمینه کانال‌های تلگرامی در تلاش بودند تا با افزایش نوسانات بازار ارز و به چالش کشیدن این بازار سودهای هنگفتی را به دست بیاورند.

تلاش برای خنثی سازی اثر کانال‌های تلگرامی

وی با بیان اینکه در این شرایط نهادهای امنیتی و بانک مرکزی مصمم هستند تا تدابیری بیاندیشند که نرخ گذاری کانال‌های تلگرامی بر قیمت کالاها اثر گذار نباشد، تصریح کرد: سفته بازان بازار ارز برای اینکه اثرگذاری مخرب خود را در حوزه بازار ارز حفظ کنند با موج سواری بر حوادث و اتفاقات، پالس‌های منفی را به بازار غیر رسمی ارز مخابره می‌کنند که این موضوع بر زندگی و معیشت مردم آثار منفی دارد.

این تحلیلگر اقتصادی عنوان کرد:  با توجه به تحولات سیاسی ماه‌های اخیر، سفته بازان با ورود شوک‌های منفی سعی در ملتهب کردن بازار ارز داشتند و دارند تا از این طریق به سوءاستفاده شخصی بپردازند؛ اما بانک مرکزی به بازار ارز ورود کرد و توانست با مدیریت در زمان مناسب این بازار را کنترل کند. بانک مرکزی علاوه بر کنترل بازار ارز سعی کرد تا نیازهای واقعی ارزی مانند نیازهای وارداتی ماشین آلات، کالاهای اساسی، کالاهای کشاورزی و... را تامین کند. این رویداد به بازار پالس مثبت صادر کرد، در نتیجه بازار ارز آرام شد.

عدم جهش  ناگهانی ارز بعد از پاسخ موشکی ایران به صهیونیست‌ها

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: همچنین بعد از اینکه ایران پاسخ محکم به رژیم صهیونیستی داد و به این رژیم صهیونیستی حمله موشکی کرد، بعضی از رسانه‌ها و کانال‌های تلگرامی صحبت از افزایش نرخ ارز می‌کردند؛ اما در عمل مشاهده کردیم که نرخ ارز کاهش یافت. این موضوع نشان می‌دهد که بانک مرکزی با تدابیر ویژه ای که اندیشیده است، انتظارات تورمی و بازار ارز را به خوبی مدیریت کرد و قادر است تا نرخ ارز را به کانال‌های قبلی بازگرداند.

این تحلیلگر اقتصادی اضافه کرد: در آن زمان عده‌ای از نرخ دلار بالای ۱۰۰ هزار تومان صحبت می‌کردند و به دنبال افزایش نارضایتی بین مردم بودند، اما با تدبیر بانک مرکزی رشد نرخ ارز نه تنها متوقف شد، بلکه احتمال بازگشت نرخ ارز به کانال‌های قبلی تقویت شد و امیدواریم که نرخ ارز تا کریدور ۵۰ هزار تومان هم کاهش یابد.

وی اضافه کرد: همچنین امیدوار هستیم که بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب تامین نیازهای تولیدی کشور با نرخ ارز پایین‌تر و حمایتی محقق شود تا هم رشد تولید و هم افزایش کیفیت تولید را در کشور شاهد باشیم و در ادامه معیشت مردم نیز بهبود یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سقوط آزاد رمزارزها؛ افت ۱۸ درصدی قیمت بیت‌کوین در یک ماه
  • قیمت بیت کوین به ۵۷ هزار دلار رسید
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • بالا گرفتن احتمال کشتن چند دانشجوی معترض توسط پلیس/ چت پلیس نیویورک: فکر کنم به یکی از دانشجوها شلیک کردیم! + فیلم و عکس
  • وعده دلار ۱۰۰ هزار تومانی محقق نشد/ احتمال بازگشت نرخ ارز به پله ۵۰ هزار تومان وجود دارد
  • بازار رمزارز‌ها / سقوط بیت‌کوین و اتریوم پیش از رویداد هنگ‌کنگ
  • روند نزولی بیت کوین آغاز شد؟
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۱ ارديبهشت
  • نزول بیت‌کوین و اتریوم / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • بازگشت قریب الوقوع بیت کوین به ۳۰ هزار دلار